Petrov med sørgebind på Sepang

For få dage siden blev den russiske Metro udsat for to terrorangreb, hvor 38 personer mistede deres liv. En meningsløs handling, som ikke giver mening for os i de vestlige lande. Vitaly Petrov minder ofrene med et sørgebind denne weekend.

Vitaly Petrov . Copyright Renault F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/4 2010 klokken 08:04

Den russiske Metro blev ramt af to selvmordsbomber for få dage siden, der kostede 38 mennesker livet og har ødelagt tilværelsen for så mange flere.

Nogles børn er døde, nogles forældre er døde, nogles søskende eller familiemedlemmer, venner og kolleger er døde. Vitaly Petrov vil ære de døde ved at køre med sørgebind hele weekenden.

Som et tegn på respekt for de 38 døde landsmænd vil Renaults russiske kører køre med et sørgebind denne weekend. Det udtalte den nye kører i Formel 1:

”Disse forfærdelige nyheder chokerede mig meget. Jeg vil gerne give min støtte til alle, der er blevet ramt af denne tragedie.”

Vitaly Petrov
Copyright Renault F1


”Jeg vil bære et sort sørgebind under det malaysiske Grand Prix til minde om de personer, der blev dræbt eller såret på Lubyanka og Park Kultury-stationerne.”

“Jeg er sikker på, at bagbmændene bag denne barbariske handling snart vil blive fundet og bragt til ansvar, og jeg håber af hele mit hjerte, at sådan en ting ikke vil ske igen.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 byder velkommen med nyt design Stefan GP bliver FIA-udviklingsteam »