Vejrudsigten for Malaysias GP

Efter et lumsk vejr i Australien, som var med til at give løbet ekstra spænding, er der meget der tyder på, at vejret i Malaysia bliver mere forudsigeligt. Den står på regn hele weekenden.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2010 klokken 09:03

Hvis vi skal tro meteorologerne, står vi over for årets første rene regnvejrsløb, når vi på søndag skal se årets tredje Formel 1-løb, som bliver afviklet i Malaysia.

Fredag
Varmt og vådt. Temperaturerne vil ligge omkring 30 grader, mens regnen vil sile ned fra den totalt overskyede himmel.

Lørdag
Temperaturerne vil falde en anelse, ned til 26-27 grader, men regnen vil fortsat vælte ned.

Løbsdag søndag
Det samlede Formel 1-felt vil blive udsat for noget af en udfordring, da temperaturerne på søndag, skulle liste sig op omkring 32 grader, samtidig med at der er stor sandsynlighed for fortsat regn.

Modsat de andre dage er der altså mulighed for at solen kommer frem, hvilket igen vil kunne give helt specielle udfordringer for holdene og deres strategi.

Malaysias Formel 1 Grand Prix, plejer at byde på et underholdende løb. Med den vejrudsigt vi nu har set, kan løbet meget vel gå hen og vise sig endnu mere underholdende, end hvad vi tidligere har set.

Det bliver helt sikkert et yderst udfordrende løb for kørerne, der ud over regn og varme, skal kæmpe med en luftfugtighed på op mod 90%.

Der er dømt sauna!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens Grand Prix – vejret Kinas Grand Prix: Vejret for weekenden - opdateret »