• Forside

Ingen Schumacher i år

Selvom Michael Schumacher stadig træner hårdt, for at kunne blive klar til at kører Formel 1 igen, melder Ferraris Formel 1 chef, Stefano Domenicalli nu klart ud, at Michael Schumacher ikke kommer til start i år for Ferrari.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/8 2009 klokken 10:08

Planen om et come back for den 7 dobbelte verdensmester, Michael Schumacher, blev stoppet for et par uger siden, da det blev kendt, at han ikke var fysisk klar efter hans motorcykel uheld tidligere på året.

Men selvom Badoer fik det ledige sæde hos Ferrari, efter Felipe Massas uheld, har Schumacher valgt at fortsætte den målrettede genoptræning, hvilket har fået mange til at spekulere i, at han ville få sit come back senere, hvis Massa ikke bliver klar i år.

Det afviser Stefano Domenicalli nu totalt. ”Jeg er glad for at han fortsat træner, men jeg kan fuldstændig udelukke, at Schumacher vil kører for os i år.”

”Når det er sagt, så er jeg sikker på, at Michael ville have udført et strålende stykke arbejde for os i Valencia, selvom det er en svær bane, det ligger i hans natur,” tilføjede italieneren.

Domenicalli afviser dog ikke, at Michael kunne være at finde på Ferraris hold igen i fremtiden. Så måske!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.