• Forside

Red Bulls Renault problem

Sebastian Vettel brændte to motorer af, mens Mark Webber ikke kunne få nok skub i sin Red Bull racer i weekendens Formel 1 Grand Prix, der blev afviklet i Valencia. Problemer holdet mener, kan tilføres deres motor leverandør Renault.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2009 klokken 11:08

Der har tidligere været rygter fremme om, at Red Bull er ude at søge efter en ny motor leverandør. Noget weekendens strabadser i Valencia, ikke har gjort mindre sandsynligt.

Mark Alan Webber mistede andenpladsen til Rubens Barrichello, i kampen om mesterskabet, mens Jenson Button i den førende Brawn GP racer, lykkedes med at øge afstanden ned til Webber, til trods for en mindre god indsats af briten, der sluttede som nummer 7.

Værst for Red Bull var det dog, at weekenden kostede Vettel to motorer, hvilket betyder at han skal være heldig for at undgå straf, i forbindelse med motorudskiftninger, inden sæsonen er ovre.

”Generelt havde vi en rigtig skidt weekend, men vi vil støve os selv af inden Spa, så vi igen kan arbejde med at få lukket hullet op til Brawn Gp,” kom det fra en trods alt optimistisk Mark Alan Webber efter løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER