• Forside

Badoers sidste chance

Luca Badoer, der agerede afløser for den skadede Felipe Massa, fik en temmelig skidt start som Grand Prix køre i den forgangene weekend i Valencia, hvor han sluttede som sidste mand, efter en elendig kvalifikation.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2009 klokken 10:08

Ferrari har besluttet sig for, at give Luca Badoer en sidste chance for at finde den fart som det forventes af ham.
Hvis ikke det lykkes på Spa, vil sædet tilfalde en anden.

Badoer kvalificerede sig umådeligt skidt, til trods for at han har prøvet kræfter med Formel 1 biler mange gange tidligere. Noget man ikke kan sige om den anden nye mand i feltet, Renaults Grosjean.

Under træningerne, var italieneren langt efter de andre, men kom dog tættere på under løbet, selvom han sluttede som den sidste mand af dem der fuldførte. Noget de ikke var tilfredse med hos Ferrari, selvom Badoer inden weekenden, meldte ud, at hans eneste mål for weekenden, var at komme i mål.

Ferrari havde nok næppe forventet, at han var så meget langsommere end Kimi Räikkönen, der formåede at komme på podiet, med den anden Ferrari.

Nu meldes det så ud, at Badoer skal længere frem i feltet, hvis han skal gøre sig nogle forhåbninger om at kører flere løb for Ferrari.

Mulige afløsere til italieneren er bl.a. de to fyrede piloter, Bourdais og Piquet, mens Anthony Davidson som sidst kørte for Super Aguri, selv arbejder på at gøre sig attraktiv overfor Ferrari.
At Fernando Alonso også skulle være en mulighed, må dog anses som ren ønsketænkning, især efter Piquets fyring, som i givet fald, vil efterlade holdet med to helt grønne kører.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER