• Forside

Theissen: Formdyk uafklaret

BMWs motorsportschef, Dr. Mario Theissen, har ikke nogen umiddelbar forklaring på hvad det var der gik galt for holdet i Ungarn. ”Som det er nu, har vi ingen forklaring, men det er noget der vil blive undersøgt,” siger han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2008 klokken 12:08

Dr. Mario Theissen vil ikke sige, at Ungarns Grand Prix bare skal glemmes, tværtimod er det et løb de kan lære meget af.

”Jeg vil ikke sige, at vi havde en dårlig weekend,” kom det fra Thiessen. ”Fredag fungerede rimeligt godt for os og det gjorde lørdag også, selvom kvalifikationen ikke var helt så god som forventet. Men i løbet var vi slet ikke med.”

”Vi var konstant langsommere end vi var i kvalifikationen og ikke nær så hurtig som vores nærmeste konkurrenter,” konstaterede Theissen.

”Hvad der var årsagen i vores ringe performance, har vi endnu ikke fået afklaret, men det er absolut noget vi skal have fundet ud af,” sluttede den noget utilfredse teamchef.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER