• Forside

Alonso glad for Renault

Selvom der er mange der mener at Alonso er på vej væk fra Renault, udtaler den dobbelte verdensmester, at han har det godt hos Renault og han er glad for sit skifte tilbage. ”Det er bedre at være hos Renault end McLaren.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2008 klokken 11:08

Selvom top-resultaterne udebliver for Fernando Alonso, så er han alligevel glad for, at han ikke er hos topholdet McLaren.

”Det er langt bedre for mig, at være hos Renault der befinder sig midt i feltet, end at køre for McLaren, der ligger i toppen,” kom det tørt fra Fernando Alonso, der dog ikke vil sige, at han fortrød sit skifte fra Renault til McLaren.

”Det var ikke nogen god oplevelse hen mod slutningen af sæsonen, hvor jeg blev placeret som nummer 4 og 5,” udtalte Alonso til den spanske avis Marca. ”I år kæmper jeg også om 4. og 5. pladserne, men her er det så gode resultater vi kan håbe på, hvor sidste år, var det som om holdet arbejdede mod mig og for Hamilton.”

Spanieren udtaler også, at han forlod McLaren, fordi han var overbevist om, at han ikke kunne få lov til at kæmpe om verdensmesterskabet hos dem, da Hamilton ville blive sat højere.

”Jeg siger ikke, at jeg blev sat ned som anden pilot sidste år, men hen mod slutningen var det den følelse jeg havde.”

Alonso udtaler, at han er meget glad for at være hos Renault og han gerne ser sig selv fortsætte på holdet. Men om det er det samme som at han gør det, er noget helt andet!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.