• Forside

Coulthard fik en bøde

Skotten David Coulthard, der for tiden hygger sig hos Red Bull-teamet, har modtaget et girokort på €4.000, for at undlade at stille op til kørerparaden, inden søndagens løb i Spanien.

Af: (@bmf1.dk) d. 29/4 2008 klokken 10:04

Han er genstand for mange diskussioner, den aldrende skotte David Coulthard. Nogle gange glemmer han at kigge i spejlene, når han drejer og nogle gange kommer han med pudsige udtalelser. Men nu har han modtaget en bøde fra selveste FIA, fordi han ikke troppede op til kørerparaden før søndagens løb på Catalunya-banen i Montmelo.

Vi ved ikke hvorfor han ikke gad møde op til paraden, der ikke bare er obligatorisk, men også det absolut mindste kørerne kan gøre for de mange tilskuere, der har betalt masser af penge for at se deres helte.

Angiveligt forsøgte Coulthard at lave sjov med situationen efter løbet i søndags, men de stewards der havde ansvaret for sagen, bøjede sig ikke.

Derfor skal skotten nu af med en mindre bøde på 30.000 kroner for fadæsen. Næste løb er i Tyrkiet, hvor Coulthard - måske - vil være til stede under kørerparaden.