• Forside

Pressemeddelelse fra Max Mosley

FIA præsidenten Max Mosley, er kommet med en undskyldning til selve FIA, efter afsløringer af ham i selskab med op til fem prostituerede, fløj verden rundt søndag aften. Mosley selv mener, at der er tale om en sammensværgelse mod ham

Af: (@bmf1.dk) d. 1/4 2008 klokken 22:04

Max Mosley har været præsident for FIA siden 1993, og udtaler, at han vil blive siddende som præsident, trods den noget celebre sex-video.

Siden det er kommet frem, at Mosley har haft visse tilbøjeligheder, har han haft travlt. Han har hyret advokater og har også sendt et brev til alle de nationale FIA klubber, medlemmer af FIA Senatet, World Motor Sport Council og andre, hvori han skriver:

"Via information leveret til mig fra en respekteret og ulastelig kilde højt oppe, tæt på det engelske politi og sikkerhedstjeneste, er det kommet mig for øre, at der over de seneste cirka to uger, af ukendte årsager, har været en hemmelig undersøgelse i gang omkring mit privatliv og baggrund, af personer der specialiserer sig i sådanne ting. Jeg har modtaget lignende rapporter, dog med lavere kilde-angivelse, fra Frankrig."

"Beklageligvis er De nu bekendt med resultatet af denne hemmelige undersøgelse, og jeg er meget ked af, hvis De eller Deres klub, er blevet pinlig berørt."

"Det var åbenbart ikke nok at publicere dybt personlige og private aktiviteter, hvilket må siges at være pinligt, så en britisk tabloid-avis valgte at publicere historien om, at der skulle være en slags nazistisk undertone til sagen. Dette er fuldstændig usandt."

"Det er imod lovgivningen i de fleste lande, at udgive detaljer fra en persons privatliv, uden en god grund."

"Artiklen i News of the World, er en fuldstændig uberettiget invasion af mit privatliv, og jeg ønsker at påbegynde et sagsanlæg mod avisen i England og andre jurisdisktioner."

"Jeg har modtaget et stort antal sympati-tilkendegivelser og støtte fra mange i FIA og motorsport, og motorkredse generelt, der mener, at mit privatliv ikke er relevant for mit arbejde, og at jeg burde fortsætte i min nuværende rolle. Jeg er taknemmelig og med jeres støtte, er det mit ønske at følge dette råd."

"Jeg vil nu benytte noget tid på de ansvarlige for at bringe dette ind i det offentlige domæne, men frem for alt, vil jeg reparere den skade min nærmeste familie har lidt, hvilke er helt uskyldige ofre, i dette overlagte og kalkulerede personlige angreb."

"De kan dog være sikker på, at jeg på ingen måde vil lade dette forhindre mit engagement i arbejdet hos FIA."