• Forside

Ecclestone bakker op om Mosley

Er der to der står sammen, så er der Max Mosley og Bernie Ecclestone. Efter det er kommet frem, at Mosley har været involveret i en pinlig sex-sag, er Bernie gået ud offentligt, for at støtte FIA præsidenten

Af: (@bmf1.dk) d. 30/3 2008 klokken 23:03

Mosley, der er at finde i en særdeles omdiskuteret video, hvor han imiterer forhørs-metoder a la Gestapo under krigen, har indtil videre støtte fra vennen gennem mange år, Bernie Ecclestone

Mens indtil flere analytikere indenfor sporten kræver Mosleys øjeblikkelige afgang, ser Bernie Ecclestone anderledes på sagen. Han, om nogen, kender Mosley og de to har forvandlet Formel 1 til et multi-milliard firma. Ecclestone er loyal overfor vennen.

"Jeg finder det svært at tro på. Det er hans sag, men det lyder i mine øren, som om nogen har narret ham. Har han på nogen måde skadet F1? Nej." Sådan lyder en af kommentarerne fra Ecclestone, der ikke mener at det er almenvellets interesse, hvad FIA præsidenten render og laver i fritiden.

Med hensyn til de anti-semitiske undertoner i den omtalte video, udtaler Ecclestone: Nu kender jeg Max og det lyder mere som en joke, end noget rettet mod jøder."

Max Mosley har travlt med at tale med sine advokater for tiden, men FIA kan stemme for, at han skal træde tilbage. Ifølge det vi kan fortælle, er planen at møde op til næste uges Grand Prix i Bahrain.

RELATEREDE NYHEDER