• Forside

Force India ligeglad med Jordan

Eddie Jordan har gjort sig bemærket i den sidste uges tid, efter det er kommet frem, at han har blokeret en af vejene ind til selve Force India´s fabrik. Men teamet selv er ganske ligeglade

Af: (@bmf1.dk) d. 28/3 2008 klokken 10:03

Man kan lige se det for sig: Eddie Jordan, den karismatiske teamchef for Jordan Grand Prix, der i nattens mulm og mørke, mens Force India er i Malaysia, beordrer flere tonstunge betonstøtter, til at blokere for adgangen til fabrikken.

Ifølge flere rapporter, så skyldes indfaldet, at Jordan ønsker at sælge den resterende bid af området til Force India, der overtog stedet, hvor Jordan selv havde sit team. Men det der skulle have været en mindre geni-streg fra den tidligere teamejers side, har nu ikke rigtig haft den ønskede virkning.

En talsmand fra Force India-teamet insisterer, at Jordans drengestreger, ikke har påvirket den normale drift på nogen måde.

Vijay Mallya er ret ligeglad med Eddie Jordan

"Der er to tilkørselsveje til Silverstone-faciliteterne, og hovedvejen forbliver åben, så besøgende og ansatte har normal adgang."

Talsmanden bekræfter, at Jordan har blokeret en af vejene, nemlig den han selv ejer.

"Den anden vej, lagt af Eddie Jordan under hans ejerskab, er blevet lukket af ham selv, da han ønsker at udforske alternative muligheder for dette stykke land. Dette berører på ingen måde Force India."