• Forside

Massa: ”Jeg vinder også på Monza!”

Knapt har Felipe Massa fået vasket champagnen ud af håret, inden han kækt proklamere at han også vil vinde næste løb, der skal køreres på holdets hjemmebane på Monza. ”Jeg kan stadig blive verdensmester i år!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2007 klokken 10:08


Formel 1 banen ved Istanbul, er en bane som Felipe Massa har indtaget med stil. Tre Formel 1 Grand Prix er blevet afviklet på den Tyrkiske bane, to af dem har Felipe Massa vundet.

”Det er en bane jeg har det virkelig godt med,” kom det ikke overraskende fra Felipe Massa. ”Det var et helt perfekt løb for os, og resultatet kunne ikke være bedre.”

Jean Todt var også ude med de store roser til holdet og de to piloter efter løbet.
”Det var et drømme resultat. Vi fik taget en stor bid ud af deres (McLaren Red.) forspring, hvilket beviser at vi stadig kan nå det.”

Felipe Massa ser allerede frem til næste løb, hvor Ferrari vil gøre alt for at gentage det perfekte resultat fra Istanbul, når de indtager den italienske bane Monza, som de har super god erfaring med.

”Monza er altid et helt specielt løb for os, så vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan for at gentage weekendens resultat,” sluttede Felipe Massa, der nu kun er 15 point efter Lewis Hamilton i kampen om årets mesterskab.

Ferrari er efter denne weekend, kun 11 point efter McLaren, hvilket en ny dobbeltsejr hurtigt kan få lavet om på. Så man må sige, at spændingen er i top.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER