• Forside

Alonso stadig på kant med McLaren

Efter et godt og stabilt løb fra McLaren piloten Fernando Alonsos side, indrømmede han, at han stadig ikke er helt tilfreds med tingene hos McLaren, men tilføjer, at han aldrig har været i krig med Lewis Hamilton, som der ellers er blevet skrevet meget om.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2007 klokken 10:08


”Vi er ikke i krig og har aldrig været det,” udtalte Fernando Alonso efter sin tredjeplads i Tyrkiet. ”Vi er begge meget målrettede og yderst konkurrenceminded, derfor vil vi også kæmpe hårdt, men vi respekterer hinanden og er slet ikke i krig.”

”Vi er selvfølgelig ikke venner, men jeg her ikke noget problem med ham, ligesom han ikke har et problem med mig,” kom det yderligere fra spanieren, der dog tilføjede, at hvis der er nogen der har problemer med nogen, er det holdet de har problemer med.

Med denne udtalelse, sætter Fernando Alonso ikke ligefrem en stopper for spekulationerne omkring et forestående holdskifte for ham, måske snare tvært imod.

Alonso er heller ikke bange for at påtage sig ansvaret for, at McLaren nu er et vinderhold.
”Så vidt jeg ved, var McLaren ikke et hold man regnede med sidste år, men se hvor de er nu.”

”Da jeg prøvede den gamle bil sidste år, var den ikke værd at tale om, det er ikke tilfældet nu.” kom det fra en selvsikker spanier, der ikke vil høre tale om spionage. ”De seks tiendedele vi er blevet hurtigere, er seks tiendedele jeg er kommet med.”

”Det er der desværre ingen der vil anerkende, hvilket er mit problem,” sluttede den forsvarende verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER