Hamilton langer ud efter FIA præsident Sulayem

FIA's præsident, Mohammed Ben Sulayem, er igen kommet med en uheldig udtalelse, som har fået Lewis Hamilton til at reagere kraftigt.

Mohammed Ben Sulayem . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/9 2024 klokken 10:09

Mohammed Ben Sulayem udtalte op til Singapores Formel 1 Grand Prix, at han mente at kørerne bander for meget og at man skulle sikre at det blev bragt ned.

Det er kørerne så vidt enige i, men det var måden det blev sagt på.

"Vi bliver nød til at differentiere mellem vores motorsport, og rap musik," havde Mohammed Ben Sulayem udtalt.

Og det var sammenligningen med Rap, der fik Hamilton til at reagerer, da Rap musik i overvejende grad, udøves af sorte kunstnere på verdensplan.

"Det er meget muligt at vi bander for meget, men når det er sagt, kan jeg ikke acceptere hans, Mohammed Ben Sulayem red., sammenligning med Rap musik," udtalte Hamilton under fredagens formiddags pressemøde.

"Det er meget stereotypt og når man tænker over det, så ved alle at der er et overtal af sorte indenfor den kunstart," tilføjede han og fortsatte.

"Vi er ikke som dem og jeg mener hans valg af ord, viser et tegn på en radikal holdning."

"Vi skal bande mindre, der er der ingen tvivl om, men vi skal også vise at vi ikke er robotter og at vi har personlighed," sluttede han.

Max Verstappen har bakket op omkring den holdning, ved selv at give et interview efter pressemødet, hvor han bandende overdrevet meget.

"Vi ved at der bliver bandet meget, hvilket er naturligt når følelserne kommer i spil. De unge mennesker og børn, der hører os bande, ved godt hvordan man bander," lød det blandt andet fra Verstappen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lego indgår samarbejde med Formel 1 Singapore GP: Løbsoptakt »