Mercedes: Red Bull er hurtigere end os

Mercedes vurderer, at Red Bull er de hurtigste. Ifølge Mercedes-ingeniøren, Andrew Showlin, kørte Red Bull hurtigere under løbssimuleringerne end tyskerne gjorde.

Mercedes . Copyright Mercedes

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 15/3 2021 klokken 15:03

Mercedes har haft store problemer under vintertesten, hvor de var det hold, der kørte færrest omgange.

På førstedagen kørte Mercedes kun seks omgange om morgenen, på grund af gearkasse-problemer. Efterfølgende havde både Bottas og Hamilton svært ved at køre Mercedes-bilen, som de kaldte for ‘utilgivende’. Det kulminerede også med, at Hamilton kørte af banen i sving 13 og endte ude i gruset.

Showlin siger, at Mercedes har arbejdet på balancen af bilen, og at de har set fremskridt på det område, men ingeniøren siger, at deres data fortæller, at Red Bull er de hurtigste.

“Vi har forbedret balancen, når vi kører med meget benzin, og bilen var mere forudsigelig, men vi kan se på det data, vi har indsamlet, at i de sidste par dage bedømt på løbsfart, så er vi ikke lige så hurtige som Red Bull, “ ifølge motorsport.com

“Når vi kører med mindre benzin, var det lidt mere forvirrende. Vi forbedrede os ikke nok på det område, og vi bliver derfor nødt til at gå tilbage, og kigge på vores tilgang, når der er så mange biler, der er hurtigere end os.”

Tilbage i 2019 udråbte både Mercedes og andre eksperter Ferrari som favoritter, men Mercedes fandt forbedringer inden det første løb i, og blæste konkurrenterne bag sig, men i år er Mercedes endnu mere presset, lyder det fra Showlin.

“Vi har haft problemer i de sidste par år med farten under vintertesten og vi har altid formået at forbedre inden det første løb, men denne gang har vi det ekstra hårdt.”

“Der er ikke lang tid til, at vi skal køre her i (Bahrain) igen, så vi har planlagt et program i forhold til at forstå nogle af de problemer, som vi har haft,” lød det fra Mercedes-ingeniøren.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda har den stærkeste motor Marko ser stadig Mercedes som favorit »