Honda har den stærkeste motor

Sidste år under eget navn, kan vise sig at blive det bedste for Honda, der ser ud til at være dem der har lavet det største fremskridt hen over vinteren. Så stort at det nu påstås at de har den stærkeste motor i feltet.

Perez . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2021 klokken 12:03

Der er sket meget for Honda, siden de kom tilbage til Formel 1.

Mange husker nok, da Kevin Magnussen som reservekører, fik overdraget Fernando Alonsos McLaren efter at han var blevet skadet under vintertesten, og end ikke fik motoren til at holde frem til startgridden.

Siden bruddet med McLaren, har Red Bull hjulpet Honda godt på vej. Primært med brug af deres enorme viden fra deres tid med Renault, samtidig med at de har formået at tilpasse deres biler til motoren og ikke bedt Honda om at tilpasse deres motor til bilen.

I 2019 viste Honda for alvor, at de ikke var langt efter Ferrari og Mercedes, mens de i 2020 var tydeligt forbi Ferrari og enten på linje med, eller blot lige efter Mercedes.

Til denne sæson, der det nu ud til, at Honda har fundet noget ekstra, da de virkelig har formået at sætte alle ressourcer til at udvikle motoren, en sidste gang, inden udviklingsarbejdet bliver fastfrosset og produktionen bliver flyttet til England, hos Red Bull.

Det har blandt andet, fået Mercedes til at udnævne Red Bull til deres største udfordre og faktisk melde ud, at det er dem der har den bedste bil, her kort inden sæsonstarten 2021.

Vi er mange der ikke kan vente mere og som ser frem til at se en tæt kamp i toppen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spil med på Motormanager 2021 Mercedes: Red Bull er hurtigere end os »