Perez og Sainz modtager Coronavaccine

Sergio Perez og Carlos Sainz har takket ja til at blive vaccineret efter Bahrains regering har tilbudt, at de gerne vil vaccinere folk, som er til stede under vintertesten og til løbet i Bahrain om to uger.

Sainz og Pérez . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 13/3 2021 klokken 00:03

Formel 1 som organisation har sagt nej til at modtage Coronavacciner fra Bahrain, men hos de enkelte hold er det frivilligt, hvorvidt man vil tage imod en Coronavaccine eller ej.

Flere personer fra Ferrari, Red Bull og Aston Martin har ikke forpasset muligheden for at blive vaccineret imod Covid-19.

Perez har valgt at lade sig vaccinere i Bahrain på grund af, at han ikke ved, hvornår han ville kunne blive vaccineret for Corona i Mexico.

“Vi fik tilbudt det, og jeg tog beslutningen om, at jeg gerne vil tage imod den. I Mexico ved jeg ikke, hvornår jeg ville få den tilbudt. Så jeg synes, at det er fedt at vi har fået den tilbudt her i Bahrain,” lød det fra mexicaneren.

“Jeg synes, at det var en god mulighed, og jeg er naturligvis taknemlig overfor regeringen i Bahrain, at de tilbyder den til så mange, der rejser rundt omkring i verdenen,” lød det fra spanieren.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sandstorm i Bahrain Verstappen tog førertrøjen på »