Formel 1-Revyen 2020 er på gaden

Bil Magasinet holder traditionen i hævd og har nu sendt 2020-udgaven af Formel 1-Revyen på gaden. Og der er masser af lækkerier og detaljer for F1-nørden.

Formel 1-Revyen 2020 er på gaden. . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/7 2020 klokken 11:07

Med udgivelsen af Formel 1-Revyen 2020 har Bil Magasinet gjort sit til at levere nørdede detaljer i lækker indpakning til Formel 1-entusiasterne, som i denne sæson har må vente ekstra længe på at få udløst spændingen.

Vores lækre magasin udkommer dog helt uproblematisk og til tiden. Du kan hente den i alle velassorterede kiosker og bladhandlere. Hvis du ikke kan vente, er det muligt at købe magasinet online på Bladportal.dk .

Og hvad indeholder Formel 1-Revyen så?

Selvfølgelig er der et stort og fyldigt afsnit om Kevin Magnussen, som måske/måske ikke, kører sin sidste sæson hos Haas F1. Magasinets redaktør, den erfarne F1-journalist og fotograf Peter Nygaard, krydrer magasinets statistik med meget personlige interviews med den hurtige dansker.

Australiens Grand Prix 2020. Kevin Magnussen før løbetAustraliens Grand Prix 2020. Kevin Magnussen før løbet
Copyright Haas F1


Læseren får ligeledes indblik i den næste dansker i Formel 1-køen, Renault Sport Academy-køreren Christian Lundgaard, som debuterer i Formel 2, rugekassen lige under den ypperste klasse i motorsporten.

I anledning af 70 året for det første Formel 1-løb, er der masser af jubilæumshistorier med hitlister over de største og bedste. Peter Nygaard kårer blandt andet historiens bedste kørere i en top-ti over de bedste nogen sinde. Vi afslører ikke her, hvem det er.

Der er ligeledes en grundig gennemgang af F1-banerne, men den del kan meget vel komme til at se noget anderledes ud, når den endelige og stærkt reviderede Covid-19 Formel 1-kalender bliver offentliggjort. Forhåbentlig meget snart.

Endelig skal nævnes de lækre fotos, som alle er skudt gennem Peter Nygaards telelinse.

Magasinet er på 164 sider og koster kun 199,95 kr.

God læselyst.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Perez testet positiv for coronavirus Perez besøgte sin syge mor »