Ungarns GP: Løbsresume. Hamilton vinder, Magnussen bedst.

En våd banen og en stærk satsning fra HAAS, gav Kevin Magnussen og HAAS deres første point. Der var der ingen der kunne presse Lewis Hamilton i Mercedes, der vandt løbet i suveræn stil.

Ungarns Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/7 2020 klokken 17:07

Et af de mere spændende løb viste, at når man har muligheden, kan man faktisk få meget ud af det man har hos HAAS.

Der var dog ingen, der formåede at sætte tvivl om Lewis Hamiltons sejer i løbet, som han også endte med at få hurtigste omgang i.

Max Verstappen sluttede på andenpladsen, efter han var utroligt tæt på at måtte udgå allerede inden løbet blev skudt igang, dan han på vej til startgridden spandt af og ødelagde det ene hjulophæng og fronten.

der er ingen tivil om, at Verstappen skylder hele sejren til Red Bulls mekanikerhold, der blev ledt an af danske Ole Schack. På 5 minutter formåede de at skifet en bærearm og en frontvinge.

Valteri Bottas, der var tæt på at lave en tyvstart og derfor fik en virkelig dårlig start, formåede at komme helt op bag Verstappen på sidste omgang, men formåede ikke at komme forbi.

Magnussen, der i et godt stykke tid, var helt oppe som nummer 3, viste at han er en af de bedste kørere i feltet. Han udfordrede dem der skulle forbi ham, herunder de to Recing Point racere, der var markant hurtigere.

En 9. plads, må virke som en sejr for det lille hold, der nu er på en delt 8 plads i konstruktør mesterskabet, med Alfa Romeo.

Kevin Magnussen på Hungaroring sammen med sin personlige træner, Thomas JørgensenKevin Magnussen på Hungaroring sammen med sin personlige træner, Thomas Jørgensen
Copyright Haas F1


Løbet startede vådt og det forlød længe, at der ville komme regn, men den udeblev, hvilket betød at der var flere der længe forsøgte at trække deres pitstop, tabte på en strategi der var bygget op på et vådt løb.

Helt klart årets mest spændende løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Løbet LIVE Straf til Kevin »