Vettel: Ferrari ikke med i kampen om pole

Sebastian Vettel indrømmer efter fredagens frie træninger, at Ferrari ikke med helt fremme i feltet endnu. Det er dårligt nyt for teamet, da der allerede om en uge skal køres endnu et løb på præcis samme bane.

Østrigs Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 4/7 2020 klokken 12:07

Selvom fredagens træninger blev brugt til at køre både lange og korte stints, så er Ferrari ikke i tvivl om at deres lange fravær fra fabrikken i det nordlige Italien, har kostet dyrt.

Ferrari har udtalt at de forstår hvilke problemer de skal løse, men de nødvendige opgraderinger vil først være klar til Ungarns Grand Prix om 14 dage. I mellemtiden skal Ferrari så lide på Red Bull Ring, hvor der også skal køres løb næste weekend.

Efter træningerne var Vettel ikke optimistisk: "I forhold til fart og konkurrenterne, var det en interessant dag. Jeg tror vi har set at vi ikke er i toppen af feltet - vi er ikke favoritter. Og der er mange ting der er sket, som forklarer dette, og det er meget tæt. Så vi vil se i morgen, jeg tror jeg det bliver en stor dag. Jeg tror ikke vi er med i kampen om pole position, men vi må prøve at være de bedste af dem som ikke er med i kampen"

Teamkammeraten Charles Leclerc indrømmede også efter fredagens frie træninger at det var "svært at nyde det fuldt, at være tilbage" fordi feltet er meget tæt i toppen, og Ferrari ligger for langt tilbage.

Østrigs Grand Prix 2020. Sebastian Vettel på track walk med teametØstrigs Grand Prix 2020. Sebastian Vettel på track walk med teamet
Copyright Ferrari


Sebastian Vettel fejrede i øvrigt sin 33 års fødselsdag i går på Red Bull banen. Den altid meget private Vettel, havde ikke nogen offentlig fejring af dagen.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: 2. frie træning Østrigs GP: 3. frie Træning »