Mercedes på banen i næste uge

Mercedes vil bryde den larmende stilhed omkring Formel 1, når de sender Lewis Hamilton og Valteri Bottas ud for at teste formen på Silverstone i næste uge. Det er første gang en Formel 1 racer bliver luftet, siden vintertesten.

Valtteri Bottas . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2020 klokken 17:06

Få timer før den 1. frie træning skulle starte i Melbourne, blev Formel 1 sæsonen som bekendt, sendt på en ufrivillig corona-ferie.

Det betyder, at vi ikke har set en Formel 1 bil på banen, siden vintertestene blev afsluttet tilbage i Februar.

Men nu kommer der atter liv i Formel 1 bilerne, når Mercedes i næste uge, sender Lewis Hamilton og Valteri Bottas ud i en 2018 racer, på Silvertone.

Det er ikke lovligt, uanset omstændighederne, at teste/træne i de nye 2020 versioner af holdenes Formel 1 biler, hvorfor det er dem der kommer tættest på, som de bruger.

Flere af de andre kørere enten har været, eller er på vej ud, for at teste, således var Lando Norris ude i en F3 racer i onsdags. Men Mercedes bliver altså de første med en Formel 1 racer.

Selvom vi kan være sikre på, at alle kørene er i topform, mangler de fortsat følingen med bilerne, hvorfor det er vigtigt at de kommer ud i en, uanset om den så er 2 eller 3 år gammel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff bekræfter interesse i Vettel Hvem kører, hvis en kører bliver coronasyg? »