Bottas i dialog med Red Bull

Det der lignede et dårligt spin i sidste uge, kan vise sig at være tættere på sandheden, i hvertfald hvis du spørger Sky Sport vært Ted Kravitz, der mener at vide, at Bottas forhandler med Red Bull.

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/5 2020 klokken 07:05

Toto Wolff, der er chef for Mercedesholdet og manager for Valteri Bottas, har flere gange afvist, at han ser sig om efter en erstatning for Bottas på Mercedes holdet.

Men samtidig afviser han ikke, at han er interesseret i Sebastian Vettel, der er fri på markedet, efter bruddet med Ferrari.

Netop den interesse, skulle angiveligt have fået Wolff og Bottas til at tage kontakt med Red Bull, der har Alexander Albon på en et årig kontrakt og som derfor nemt kan vælge at skifte den unge mand ud med den mere erfarne Bottas.

Ted Kravitz fra Sky Sport, mener at han ved, at der foregår forhandlinger mellem de to parter, hvilket betyder at det angiveligt ikke blot er spin fra Bottas' bagland, for at få Red Bull til at se i hans retning.

Det forlyder samtidig, at Mercedes ikke har til hensigt, at melde et skifte officielt ud, før sent på sæsonen, som vi stadig venter på at få i gang.

Samtidig holder Red Bull sig tavse i sagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams forbereder sig på sæsonstart Zandvoort er aflyst »