FIA klar til at melde ud

Det forlyder, at FIA vil bekræfte at løbene på Red Bull Ring og Silverstone, vil blive bekræftet i dag, hvilket betyder at vi vil få sæsonstart d. 5. juli, som der er spekuleret så meget om.

F1 og FIA . Copyright FOM

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/5 2020 klokken 08:05

Planen for sæsonstarten er på plads.

22 hoteller er blevet booket af FOM, omkring Red Bull Ring, hvor vi vil se Formel 1, Formel 2 og Formel 3 starte sæsonen.

Alle hold er lagt under strenge begrænsninger med hensyn til antal personale, samtidig med at der ikke åbnes op for hverken tilskuere eller journalister.

De eneste der vil få adgang, ud over dem der skal sikre at der kan køres løb, er FOM's egne TV folk, der skal sikre at vi endelig vil se rigtig Formel 1 igen.

Der er allerede chartret fly fra England, til alle holdene, med undtagelse af Ferrari og Alpha Tauri, der begge kommer fra Italien, mens Alfa Romeo får deres eget fly fra Schweiz.

Ud over løbet på Red Bull Ring, vil der også blive afviklet løb på Silverstone, der logistisk bliver langt nemmere, da de 7 engelske hold, alle bor tæt på banen, med Racing Point som dem der er tættest på, da de holder til på Silverstone.

Silverstone vil tilmed blive vært for to løb, hvor det første vil blive afviklet d. 19 juli, som planlagt, efterfulgt af et løb onsdag d. 22 eller torsdag den 23. juli.

Når den officielle melding kommer, forventes det, at der vil være flere løb med på den nye kalender, hvor Ungarns Grand Prix, ser ud til at blive det næste.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Irvine for doven til at vinde verdensmesterskabet Kevin er klar »