Red Bull: 2x F1-løb i Østrig

Red Bulls Helmut Marko udtaler i et interview med den østrigske radiokanal Ö3, at der vil blive kørt 2 løb i Spielberg den 5. og 12. juli. Kun en enkelt ting kan stoppe sæsonstarten nu.

Tyren på Red Bull Ring . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 24/4 2020 klokken 14:04

I radioavisen kl. 10 i den østrigske radiokanal kunne man i dag (24.4) høre Red Bulls Helmut Marko udtale, at der skal køres 2 løb i Østrig, hhv. den 5 og 15 juli.

Det skulle den østrigske forbunds- og delstatsregering samt Liberty Media være blevet enige om.

Løbene – såfremt de bliver til noget – bliver dog afholdt under alt andet end vanlige forhold: Der må ikke være mere end i alt 2000 medarbejdere til stede. Tilskuere bliver ikke tilladt, det samme gælder journalister fra uafhængige medier som BMF1. FOM er den eneste organisation, som tillades med henblik på at producere det internationale tv-signal.

I henhold til Ö3 er det eneste, som kan stoppe de 2 grandprixer i Østrig en anden bølge af coronavirussen. Grundlæggende opfyldes alle krav allerede i Spielberg.

Englands Grand Prix 2019. James Bond tema hos Red Bull. Helmut Marko og Christian Horner leger superskurkeEnglands Grand Prix 2019. James Bond tema hos Red Bull. Helmut Marko og Christian Horner leger superskurke
Copyright Red Bull Contentpool


I løbet af de sidste dage er op til 400 medarbejdere på banen og turismemyndigheden blevet testet for corona.

Det er dog ikke sikkert, hvordan sæsonen så kommer til at fortsætte efter løbene i Østrig. ”Der foregår stadig forhandlinger med de andre arrangører i Europa,” siger Helmut Marko.

For nyligt har Silverstone tilkendegivet, at arrangøren også ville være parat til at afholde 2 løb hhv. den 19. og den 26. juli.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren-chef langer ud efter Ferrari-chef Alfa Romeo intensiverer klimakampen »