Hamilton for gammel

Det er meget muligt, at Lewis Hamilton selv melder ud, at han ikke er interesseret i at køre for Ferrari, men Ferrari melder også ud, at de ikke er interesseret i ham, da de mener han er for gammel.

Lewis Hamilton . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2020 klokken 09:04

Ferrari satser på at have deres kørere på holdet i mange år, hvilket betyder at nye kørere på holdet, som udgangspunkt skal være unge kamphaner.

Lewis Hammilton, der nok er Formel 1 feltets mest eftertragtede kører, har overskredet den dato, for hvornår Ferrari ville byde ham velkommen, ifølge det italienske medie La Gazzetta dello Sport.

Mange ser fortsat Hamilton som en ung mand, men med en dåbsattest der viser, at han er 3 år ældre end Ferraris erfarne Sebastian Vettel, er han ikke længere ung nok for Ferrari.

Skulle det ende med, at Ferrari og Vettel ikke kan blive enige, er det yngre kræfter der skal til, som Daniel Ricciardo, Carlos Sainz eller Antonio Giovinazzi.

I første omgang, har Vettel afvist, som du kan læse her

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel afviser første kontraktforslag fra Ferrari Ferrari truer med at forlade Formel 1 »