Leclerc forlænger med Ferrari indtil 2024

2019 var et godt år for Leclerc: Han fik skovlen under Vettel og vandt flere grandprixer i sin første sæson for Ferrari. Nu har han forlænget sin kontrakt indtil udgangen af 2024.

Belgiens Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 23/12 2019 klokken 12:12

Det går stærkt i Formel 1 - især for Charles Leclerc. Efter sin debut i 2018 for Sauber i 2018, kom han direkte til Ferrari, hvor han lagde arm med med den 4-dobbelte verdensmester Vettel - og vandt.

Belønningen kommer nu i form af en forlængelse af hans kontrakt med Ferrari indtil udgangen af 2024.

Leclerc udtaler: “Jeg er meget glad for at blive hos Scuderia Ferrari. Det var en drøm for mig at køre for et så berømt Formel 1-team sidste sæson. Jeg kan ikke vente på at udvikle et endnu dybere forhold til teamet efter en så intens og spændende sæson som 2019. Jeg venter spændt på, hvad fremtiden bringer og kan ikke vente, indtil næste sæson går i gang."

Ferraris teamchef Mattia Binotto udtaler: "Med hvert løb i sidste sæson blev det mere og mere klart, at vi ønskede at forlænge vores kontakt med Charles. Beslutningen betyder også, at han kommer til at køre for os de næste fem sæsoner. Det viser, at Charles og Scuderia [Ferrari] har en fælles og sikret fremtid."

Det er endnu ikke meldt ud, hvem der kommer til at være Leclercs holdkammerat fra 2021.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel og Ricciardo med flest klip i kørekortet i Overskridelse af budgetloft kan koste mesterskabet »