Vettel ikke klar til at stoppe

Efter endnu en svær sæson for Sebastian Vettel, hos Ferrari, er der mange der mener at det er tid til at Sebastian Vettel stopper i Formel 1. Det er han bare ikke enig selv!

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/11 2019 klokken 14:11

"Vi er ikke så alderssenstive i Formel 1, som man er i mange andre sportsgrene," udtalte Vettel i et interview op til sæsonafslutningen i Bahrain.

Vettel har i år, været under stort pres fra den unge Charles Leclerc, der ikke har ville affinde sig med at være andenkører, hvilket i stor grad har udfordret tyskeren. Men ikke nok til at han vil sige, at han ikke er god nok mere.

"Vi kommer alle til et tidspunkt i vores karriere, hvor vi ikke har det der skal til, for at følge med mere," tilføjede han.

"Der er jeg ikke endnu!"

Noget af det, der er med til at holde Vettel kørerende, er at den unge Mick Schumacher offentligt har meldt ud, at han ser Vettel som sin mentor. Det samme var Micks berømte far Michael Schumacher for Vettel, da han var på vej frem.

"Det er dejligt at høre dette fra Mick," kom det fra Vettel, der dog ikke er overrasket over udmeldingen, da han allerede viste det.

"Jeg er kommet op i en alder, hvor jeg ser på tingene lidt anderledes. Jeg tager ikke de samme hurtige beslutninger, men tager mere velovervejet beslutninger."

"Det er en af de fordele der er ved at blive ældre."

"Vi skal dog lære, at være modne nok til at indse, hvornår nok er nok. Jeg er ikke nået der til endnu, men jeg ved også at den tid kommer og at den nærmer sig, men det er ikke endnu," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda bliver mindst indtil 2021 Steiner: "Kom nu Robert!" »