Kevin: Haas nødt til at bruge nyeste spec på Monza

Fra Spa, har Haas været nødt til at bruge den nyeste spec af teamets 2019-racer, da den gamle spec ikke kunne sætte optimalt op til de hurtige baner i Belgien og Italien. Kevin Magnussen fortæller hér om sine forventninger til løbet på søndag.

Belgiens Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 5/9 2019 klokken 10:09

Løbet på Spa var en blandet omgang for Haas. Igen skulle teamet kæmpe med dækkene, men i slutningen af løbet kunne Kevin Magnussen sætte hurtige tider og kæmpe om placeringer efterhånden som bilen blev lettere.

Haas har kørt med to forskellige specs (specifikationer, red.) af Haas-raceren for at kunne vurdere hvor godt de seneste opgraderinger havde virket på teamets dæk-problemer. Men dette eksperiment er nu slut, fortæller Kevin: "Vi kørte med den nyeste spec i Belgien. Det var godt at have begge biler med denne spec for at kunne sammenligne på tværs at bilerne. Var var desuden nødt til at gøre det, da vi ikke kan køre med en lav-downforce spec på den gamle racer. Så det var en naturlig beslutning, men også godt for fremtiden."

Belgiens Grand Prix 2019Belgiens Grand Prix 2019
Copyright Haas F1Om løbet på søndag og resten af sæsonen er Kevin ikke optimistisk men håber på at teamet får mulighed for at gribe nogle chancer: "På Monza, kan teamet forhåbenlig få en bedre weekend [end i Belgien]. For resten af sæsonen, vil jeg gerne have flere point. Forhåbentlig kan vi gribe chancen hvis den kommer. Vi har ikke altid farten i bilen - det har vi lært i år - men vi skal bare gribe chancen"

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monza forlænger til 2024 Albon glæder sig til "normal" weekend »