Ricciardo er optimistisk i Tyskland

Til trods for at Renault har ambitioner om at blive et tophold, så har de faktisk klaret sig udmærket i den første halvdel af sæsonen alligevel. Daniel Ricciardo er da også optimistisk over, at teamet nok skal klare sig godt ved weekendens Grand Prix i Tyskland.

Canada GP, Daniel Ricciardo . Copyright Renault Motorsportmedia

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 25/7 2019 klokken 19:07

Det hele starter super, undertegnede træder ind i Renaults hospitality, smiler til pressechefen, og starter optagelsen af interviewet med telefonen. Forvirringen bliver dog hurtig stor, da pressechefen smider BMF1 væk fra pressemødet, og beder undertegnede om at forlade bordet.

Der går dog ikke mange sekunder før pressechefen smiler, og siger at det er australske medier der sidder dér, og at det internationale interview starter på bordet bagved lige om lidt.

Efter kort tid rejser Daniel Ricciardo sig op, og går hen og møder den internationale presse i den anden ende af Renaults-motorhome. På denne varme sommerdag i det sydtyske, er det atter engang en storsmilende Daniel Ricciardo der møder pressen.

Til trods for at temperaturen er tæt på de 40 grader, så har Ricciardo stadigvæk overskud til at lave sjov.
“Alle klager over solen, men jeg elsker det. Jeg valgte faktisk at vi skulle stille bordet udenfor, men alle andre sagde at vi skulle være indenfor.”

Den solbrune kulør afslører da også, at Daniel Ricciardo har haft tid imellem løbene, til at besøge den lokale solstol hjemme i Monaco.

Samtidig flexer Ricciardo lige sin venstre arm, for stolt at vise sin “nye” tatovering.

“Jeg fik den før Silverstone, den er virkelig sød.”

“Jeg viste den til min mor. Jeg ventede lige et par dage, også sendte jeg det og sagde: værsgo, før du ser det på tv.”

“Så sagde hun: Jeg har allerede set det på internettet,” hvorefter han bryder ud i latter.

Canada GP, Daniel Ricciardo og Cybil AbiteboulCanada GP, Daniel Ricciardo og Cybil Abiteboul
Copyright Renault Motorsportmedia


Daniel Ricciardo er optimistisk omkring løbet i Tyskland, og udtaler “jeg tror at denne her, og Budapest, er nogle vi kan se frem til.”

“Som bane kan jeg rigtig godt lide Hockenheim. Jeg mener at teamet var stærke her sidste år, de kvalificerede sig ihvertfald godt. Så forhåbentlig gør vi det godt.”

“På papiret ser det ihvertfald godt ud, så jeg tror vi er tilbage på sporet.”

Renault-teamet valgte at introducere nye dele i Østrig, men valgte at gå tilbage med nogle af delene, da teamet er lidt mere komfortable med de gamle.

“Jeg ved ikke hvorfor opgraderingerne ikke virkede som de skulle", svarer Daniel Ricciardo.

Den smilende australier har høstet flotte point til det franske team, så det bliver spændende at se, hvad det ender med i weekendens Grand Prix i Tyskland.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sølvpilen med forklædning Vettel bliver hos Ferrari »