Officielt: Paddy Lowe forlader Williams

Først var bilen forsinket til vintertestene, så var den for langsom, så tog Paddy Lowe på orlov, og nu har han så endeligt meldt ud, at han ikke vender tilbage til det kriseplagede team.

Williams Mercedes' 2018 FW41 . Copyright Williams F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 25/6 2019 klokken 17:06

Nyheden om, at Paddy Lowe ikke vender tilbage til Williams, kommer nok næppe som den helt store overraskelse.

Lowe udtaler: "Jeg har besluttet mig for ikke at vende tilbage til mit arbejde hos Williams." Han har ifølge sin udtalelse overvejet sin beslutning "grundigt".

Lowe fortsætter: "Jeg vil gerne ønske mine tidligere kollegaer alt det bedste, så de kan klare de udfordringer, der ligger foran dem. Jeg er sikker på, at de nok skal klare det.”

Lowe siger også tak til alle fans for deres støtte.

Claire Williams er kort og kontant i sin udtalelse: "Vi forstår og respekterer den beslutning, som Paddy har truffet. Vi ønsker ham det bedste fremover."

Australiens Grand Prix 2019. Williams RoKit billeder. Claire WilliamsAustraliens Grand Prix 2019. Williams RoKit billeder. Claire Williams
Copyright Williams F1


Lowe blev hentet til Williams i starten af 2017. Siden 2013 arbejdede han hos Mercedes og havde en afgørende rolle i opbygningen af teamet.

Der er i skrivende stund ingen oplysninger om, hvorvidt Paddy Lowe fortsætter i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton kritiserer F1-ledelsen McLaren bedre uden Alonso? »