Leclerc trækker Ferrari ned

Ifølge den tidligere Formel 1 verdensmester, canadieren Jacque Villenuve, er det primært på grund af den unge Charles Leclerc, at Ferrari har fået så dårlig en start på sæsonen. "De skulle have forlænget med Kimi"!

Villenuve . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/5 2019 klokken 14:05

Inden Leclerc sidste år, blev bekræftet som ny Ferrari kører, var Jacque Villenuve ude og fortælle, alle der gad høre på ham, at det Kimi Räikkönen var den bedste mand for holdet, også i de kommende år.

"Kimi kommer med så meget til holdet, at det betyder mindre når han indimellem er langsommere end Vettel," kom det fra ham.

Lige nu, ser det ud til, at det er Leclerc der er den hurtigste mand hos Ferrari, selvom resultaterne antyder noget andet. Men er det fordi han er bedre til at kører en dårlig bil?

Skulle man vælge at tro på, at Villenuve har ret i, at Leclerc vil betyde stor nedtur for Ferrari, kunne resultaterne tyde på at han har ret. Dog har Leclerc næppe haft den store indflydelse på udviklingen af bilen, så den kan ligges over på hans skuldre.

Villenuve mente oprindeligt også, at det negative ved at sætte Leclerc op i Ferrarien så hurtigt, først ville kunne ses på holdets resultater om et til to år.

Det har dog ikke fået canadieren til at holde igen, med at sige "hvad sagde jeg"!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso tilbage i F1 i 2020 Christian Horner taler ud om Honda, Verstappen og »