Michael Schumacher opdatering

Den 3. januar 2019 bliver den 7 dobbelte Formel 1-verdensmester, Michael Schumacher 50 år. En dag der vil blive fejret af Ferrari, men en fejring han næppe selv vil være i stand til at overvære, som følge af hans livsændrende uheld for 5 år siden.

Ungarns Grand Prix 2001 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/12 2018 klokken 14:12

Michael Schumacher er stadig den mand, der har vundet flest Formel 1-verdensmesterskaber, med de 7 mesterskaber har sikrede sig sammen med Benetton og Ferrari, og selvom Lewis Hamilton nu er oppe på 5 mesterskaber, er der ingen tvivl om, at nå 7 bliver svært.

Men Michael Schumacher, der hele sit professionelle liv, har levet et liv i overhalingsbanen, er i de seneste 5 år, ikke blevet set i offentligheden, efter han faldt særdeles uheldigt under en skiferie og pådrog sig et åbent kraniebrud.

Kampen om at komme tilbage, har været meget lang for tyskeren, der flere gange har været rygtet død og endnu flere gange, rygtet som værende en 'grøntsag'.

Men til trods for total tavshed fra familien og dem der omgiver ham, begynder der nu at komme positive rygter frem.

FIA præsident, Jean Todt har bekræftet, at han så Brasiliens Formel 1 Grand Prix, sammen med Schumacher. Han fortæller dog ikke mere, efter ønske fra Schumachers familie.

Det siges dog, at han ikke længere er sengeliggende, og at han kan bevæge sig rundt i sit store hus, ved egen hjælp, men at han fortsat ikke kan tale.

Monacos Grand Prix 2001 - Schumacher vinder for FerrariMonacos Grand Prix 2001 - Schumacher vinder for Ferrari
Copyright Ferrari


Den 29. december, i år, er det 5 år siden ulykken skete og d. 3 januar, bliver han 50 år.

Ferrari har valgt at hylde holdets mangedobbelte verdensmester, ved at åbne en særudstilling omkring Michael Schumacher, på det berømte Ferrari museum i Maranello, netop på Michael Schumachers fødselsdag d. 3. januar 2019.

Udstillingen bliver afholdt i samarbejde med non-profit fonden #KeepFighting, der er stiftet efter inspiration fra Schumacher.

Udstillingen vil se tilbage på de sæsoner Schumacher kørte for Ferrari og de store øjeblikke, han gav Ferrari og alle deres fans.

Du kan se mere om udstillingen her, hvor du også kan bestille din billet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sirotkin ser mulighed for comeback i 2020 Nu skal F1 budgettet ned »