Hartley føler sig uretfærdig behandlet

Nærmest inden sæsonstarten, har der været rygter om, at Brendon Hartley ikke ville holde hele sæsonen hos Toro Rosso, noget han har måtte finde sig i at hører og har lært at leve med.

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/10 2018 klokken 10:10

Det er meget muligt, at Brendon Hartley ikke var Toro Rossos første valg og at han heller ikke har leveret så mange point til holdet, som holdkammerart Pierre Gasly, der tilmed også er blevet promoveret til Red Bull kører i 2019, men så ringe har han heller ikke været.

Hartley selv, mener da også at han ikke har fået den behandling, som han fortjener.

"Der er ingen tvivl om at jeg har lavet fejl, men jeg har også været meget uheldig, hen over sæsonen," udtalte han under et interview i USA.

"Jeg har siden det tredie løb, måtte høre på, at jeg var på vej ud af Formel 1, men som jeg ser det, har det intet på sig. Jeg har en kontrakt med Toro Rosso for 2019 også og det forventer jeg at de holder ved," kom det yderligere fra kiwien.

Toro Rosso, der fik Honda motorer op til denne sæson, har været hårdt ramt af uheld, men det har også været en bevidst strategi.

Lige siden Red Bull tog den endelige beslutning om, at de i 2019 ville kører med de japanske motorer, har Honda skruet væsentligt op for udviklingen, hvilket har betydet at der ofte er kommet opdateringer til deres biler, som har sendt dem ned bagerst i feltet.

"Vi har haft vores udfordringer og jeg har også helt sikkert været uheldig, men når alt har været nogenlunde lige, har jeg også vist at jeg sagtens kan være med," kom det til sidst fra Hartley.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Perez forlænger med Force India USA’s GP: 1. frie træning. Hamilton 1-0 »