Vettels banan-ide

Under et pressemøde op til det japanske Grand Prix på Suzuka, blev der diskuteret hvordan man kunne give mere underholdning. Sebastian Vettel har en ide.

Ruslands Grand Prix 2018 . Copyright Ferrari

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 4/10 2018 klokken 11:10

Op til den kommende weekends japanske Grand prix, er der igen meget snak om hvordan man kan gøre løbene og kvalifikationen mere spændende. Hovedparten af konversationerne går på at indføre flere DRS-zoner, og udvide kvalifikationsformatet til flere runder.

Da Sebastian Vettel blev spurgt, foreslog han at kørerne i stedet var udstyret med bananer i cockpittet, og når nogen kom tæt på. Kunne man strategisk smide en banan efter dem. En ide han havde fra Super Mario Cart-spillene.

Singapores Grand Prix 2018. Sebastian Vettel bliver nummer 3 i et kedeligt løb. Starten af løbetSingapores Grand Prix 2018. Sebastian Vettel kunne her smide et par bananer og holde de andre bag sig
Copyright Ferrari


Med hensyn til udvidelse af kvalifikationen til 4 runder mener han, at det er en stakket frist før man så igen skal udvide til 5, og senere 6 og 7 runder, men at det intet vil ændre da publikum altid vil have mest opmærksomhed på den sidste af dem.

Personligt kunne han bedre lide det gamle format, hvor man havde en time til at gøre som man ville, og så sammenligne tiderne til sidst.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mission Winnow Renault og McLaren mangler olie »