Power Rankings

Der er kommet en ny Power Ranking fra Formeula 1.com. Hamilton holder fast i sin topplacering, mens Vettel er røget helt ud af top 10, efter han har tabt momentum i kampen om mesterskabet.

Aserbajdsjans GP 2018 . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/10 2018 klokken 10:10

Med det momentum som Lewis Hamilton har for tiden, er det ikke underligt at han indtager førstepladsen i den seneste Power Rankings.

Men Hamilton var ikke den hurtigste på den russiske bane, men strategi fra holdet sikrede ham trods alt sejren. At han holder fast i toppen, skyldes altså ikke det russiske løb, men hans indsats over sæsonen.

På andenpladsen finder vi Max Verstappen, der sluttede som nummer 5 i Rusland, efter at have startet som nummer 19, bagerst i feltet.
Det var med til at sikre ham endnu en ”Driver of the Day” titel. Max kan, med endnu en stærk indsats i Japan, rykke op som nummer 1 på listen.

På tredjepladsen finder vi Alfa Romeo Saubers Charles Leclerc, der endnu engang imponerede alle, i sin underlegne racer. Det er en forbedring på hele 7 placeringer, i forhold til sidste ranking.

Også løbets moralske vinder, Valteri Bottas, får medvind i den nye ranking, hvilket sender ham en enkelt placering op i forhold til den sidste, så han ender som nummer 4.

Sebastian Vettel er røget helt ud af listen, da man ikke mener at han får det ud af sin bil, som han bør, mens Kimi Räikkönen fortsat er med på listen, selvom han slutter efter Vettel. Han rykkede faktisk en plads op og er nu nummer 6.

Tilbage på listen finder vi Daniel Ricciardo som nummer 8 og Fernando Alonso som nummer 9, mens Gasly, med nød og næppe, forbliver på listen som nummer 10, hvilket er 7 pladser dårligere end sidst.

Kevin Magnussen er også ude af listen igen, efter han ellers havde en glimrende weekend, hvor han fik alt hvad han kunne ud af HAAS raceren.

Hele listen kan ses her: Power Rankings

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 bag om: Emilie Rath (2/2) Mission Winnow »