Officielt: Giovinazzi til Sauber

Alfa Romeo Sauber har bekræftet, at det bliver Antonio Giovinazzi der får sædet ved siden af Kimi Räikkönen i næste sæson, hvilket betyder at Marcus Ericsson står uden et sæde.

Tyskland Grand Prix 2018 . Copyright Sauber

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2018 klokken 15:09

Efter et meget langt tilløb, lykkedes det nu for Antonio Giovinazzi at sikre sig et sæde i et Formel 1 hold.

Det blev Alfa Romeo Sauber, hvilket betyder at Marcus Ericsson, trods hans tilknytning til en del af ejerkredsen, der må se sig sat udenfor.

Samtidig med, at Sauber meldte ud, at Antonio Giovinazzi vil få sædet ved siden af Kimi Räikkönen, meldte de ud, at Ericsson fortsat vil være tilknyttet holdet som rådgiver.

"Jeg er utrolig glad for at have fået mulighed for at blie en del af Alfa Romeo Sauber holdet, det er en drøm der går i opfyldelse for mig," kom det fra Giovinazzi i den officielle meddelelse fra holdet.

"Som italiener, er det en stor ære at repræsentere så stort et brand i sporten. Jeg glæder mig meget og føler mig top motiveret til at opnå store resultater med holdet," tilføjede han.

Sauber chef, Frederic Vasseur, udtaler, at de er glade for at kunne annoncere at det er den unge italiener, der skal kører for dem i 2019.

"Vi kender ham fra vores tætte samarbejde og er glade for at kunne byde ham velkommen," kom det fra Frederic Vasseur.

Giovinazzi var også på spil til et sæde hos HAAS inden denne sæson, men blev afvist af holdet, der selv ville tage en beslutning om kørervalg, frem for at lade sig diktere af Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher vinder igen Nedtur for Toro Rosso »