Officielt: HAAS bliver til Maserati

Efter den massive positive omtale der har været omkring HAAS, hvis man ser bort fra de to pitstop, har Ferrari med øjeblikkelig virkning ophøjet HAAS til Maserati fabrikshold.

HAAS Maserati . Copyright andwerndesign

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/4 2018 klokken 09:04

I en pressemeddelelse fra HAAS, der blev udstedt her til morgen, fremgår det, at det navneskift der blev spekuleret omkring siden Alfa Romeo købte sig ind hos Sauber i starten af december 17, nu er en realitet.

Navneskiftet kan ske med øjeblikkelig virkning, da Ferrari og HAAS allerede inden sæsonstarten, havde indgivet en ansøgning om dette, som allerede er godkendt, til trods for at det ikke blev effektiviseret inden første løb.

HAAS Maserati
Copyright andwerndesign


En af de primære grunde, til at det kommer til at ske nettop nu er, at Ferrari ønsker at brande Maserati stærkere i motorsport.

Efter den imponerende start fra HAAS, mener de således, at tiden er rigtig og det er nu, det gamle hæderkronede brand skal frem i lyset igen.

"Vi har længe ønsket, at vise Maserati frem på de bedste motorsportsbaner, hvorfor det er naturligt at få dem tilbage i Formel 1," udtaler Ferrari Præsident Sergio Machioni i pressemeddelelsen.

Underliggende forlyder det, at navneskiftet er med til at stille Ferrari endnu stærkere, i kampen mod FIA omkring det nye motorreglement, som de er så stor modstander af.

"Vi er utroligt glade, for at kunne annoncere, at det der længe har været spekulationer om, nu er en realitet," fremgik det i pressemeddelelsen fra HAAS ejer Gene HAAS.

"Det er lidt vemodigt, at skulle afgive en stor del af bilens brand, men det er det der skal til, for at vi kan sikre den fortsatte succes på banen," tilføjede han.

Også Günther Steiner var ude med særdeles positive udmeldinger.

"Der er ingen tvivl om, at dette vil styrke vores hold," kom det fra ham.
"Vi har behov for at kunne bruge mere tid, på at træne vores mandskab og at kunne fokusere mere på det, der holder os inde i løbet, også over hele sæsonen," kom det med let skjult reference til deres pitstop blundle i Melbourne.

Der er ingen reaktioner fra kørerne på nuværende tidspunkt.

Nu ser vi bare frem til at se den nye smukke Marerati HAAS racer i Bahrain.

HAAS Maserati klæderne
Copyright andwerndesign

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Næste stop Kuwait? Kevin på en mission: Dobbelt revance »