Max frustreret

Max Verstappen lavede en genial overhaling på Kimi Räikkönen, på sidste omgang af USA's Grand Prix. Kun for at modtage en 5 sekunders straf efter målstregen, for ikke at holde sig på banen. Det var han meget skuffet over.

Barcelona 2017 pre-season test dag 1 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/10 2017 klokken 09:10

Der var jubel over radion til og fra Max Verstappens Red Bull racer, efter han kom over stregen som nummer 3 i USA, efter at være startet nede som nummer 16.

Et helt fantastisk træk, sendte ham forbi Kimi Räikkönen, lige som de fleste havde indstillet sig på, at det ikke ville kunne lade sig gøre.

Men da podiet skulle udfyldes, var det alligevel Kimi Räikkönen der kom ud for at få 3. plads pokalen.

Løbets stewarts havde, for noget der ligner første gang, valgt at straffe Verstappen for at overskride banens layout, som han angiveligt skulle have opnået en fordel ved, hvorefter de tildelte ham en straf, der sendte ham ned bag Räikkönen.

"Det er helt håbløst og det slår sporten ihjel," kom det fra en hovedrystende Verstappen, efter han havde modtaget kendelsen.

"Jeg håber virkelig at vores fans ikke er enige i beslutningen og at de vil udeblive for løbet til næste år," kom det yderligere fra den vrede unge mand.

Den helt store udfordring ved denne kendelse er, at vi alle gerne vil se, at der bliver overhalet og kørt race, men at vi samtidig gerne vil have, at kørerne holder sig til banens layout, som de ville gøre, hvis der var grusafkørselsområder eller en mur.

Niki Lauda vil sikre, at det bliver bragt op på kørernes samråd ved næste møde, for at sikre, at vi kan blive underholdt, uden at det ødelægger sporten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« "Den værste beslutning jeg har set!" Kvyat færdig »