USA's GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend skal der køres Formel 1 i USA. Nærmere bestemt ude på landet i Texas, hvor Circuit of the Americas, tæt ved millionbyen Austin, ligger asfalt til løbet. Her kan I læse meteorologernes forudsigelser for løbet.

Daniil Kvyat . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2017 klokken 12:10

Austin Texas er et af de steder, der har været tæt på at blive ramt af nogle af de voldsomme efterårsorkaner, der har været forbi USA's sydlige kyster, dog uden at det har ramt banen og derved påvirket Formel 1.

Selvom der er mange mennesker, som har været påvirket af de kedelige eftervirkninger af det voldsomme vejr, forventes Formel 1-løbet at tiltrække rekord mange tilskuere i år, især fordi det amerikanske hold HAAS, har klaret sig betydeligt bedre i år og tilmed ser ud til at komme med en god slutspurt.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Men vil tilskuerne komme til at få mulighed for at nyde burgerne, under en skyfri himmel, eller vil regnen også ramme dette løb?

Fredag skulle der angiveligt komme en byge forbi om formiddagen, mens det skulle blive tørt om eftermiddagen. Temperaturene vil ligge omkring 28 grader.

Lørdag, hvor de fleste nok gerne vil se en kvalifikation i tørvejr, skulle det holde tørt til omkring klokken 18 lokal tid. Så kvalifikationen skulle blive tør. Det skulle blive lidt varmere lørdag med temperaturer omkring 29 grader.

Søndag siges det, at det vil regne hele formiddagen, men at det bliver tørt omkring et par timer før løbsstart.

Det betyder, at kørerne vil få en såkaldt, grøn, bane, hvor grebet vil udvikle sig meget over løbet, hvilket vil give et helt specielt løb.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Vejrudsigten Mexicos GP: Vejrudsigten »