Japans GP: Vejrudsigten

Vejrforholdene i Japan og især omkring Suzuka, er ofte ustabilt og udfordrende. det er en af de baner, hvor der ofte er kørt i regnvejr, dog ikke så ofte som på Spa. Her kan I se hvordan vejret ser ud til at blive denne gang.

Suzuka . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2017 klokken 09:10

Suzuka-banen i Japan hører klart til blandt de fedeste at se race på.
Mange af kørerne har den også som favorit, på grund af dens unikke udformning og at det er den eneste 8 tals bane, der er tilbage.

Men tørvejr er langt fra altid en garanti, faktisk lige det modsatte er tilfældet.

Fredag, hvor vi skal overvære de første træninger, ser det ud til, at første træning vil blive afviklet i tørvejr, mens den anden bliver våd. Temperaturene vil ligge på omkring 19 grader. Så meget koldt i forhold til Malaysia.

Lørdag ser det ud til, at vejrguderne igen sikre optimale udfordringer for hold og kørere. Den 3. frie træning skulle blive ramt af regn, mens kvalifikationen angiveligt skulle blive tør.

Temperaturene om formiddagen, skulle blive omkring 20 grader, for at stige markant til kvalifikationen, med en forventet temperatur på 25 grader.

Søndag skulle det holde tørt hele dagen og temperaturene skulle stige yderligere et nøk, til 28 grader.

Så det ligner en stor udfordring for holdene, at finde frem til det rigtige set-up til løbet, hvilket kun vil tilføre ekstra spænding.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias GP: Vejrudsigten USA's GP: Vejrudsigten »