Italiens GP: Vejrudsigten

Modsat denne weekends Formel 1 Grand Prix i Belgien, regner det sjældent når der køreres i Monza Park. Om det så er undtagelsen der bekræfter reglen, i den kommende weekend, kan du læse her.

Italiens Grand Prix 2013 - podiet . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/8 2017 klokken 11:08

Den kommende weekend, tegner til at blive en af dem, der understreger reglen om, at det næsten altid er tørvejr når der køres Formel 1 i Monza Park, ved at love store chancer for regn.

Mange ankommer til Monza og Milano allerede torsdag. Her lover meteorologerne dejlige 31 grader, men også med stor chance for at det bliver overskyet.

Fredag, skulle temperaturerne dykke markant. Helt ned til 24 grader og stor chance for tordenvejr, der som regel indeholder regn.

Lørdag bliver det angiveligt endnu koldere. 23 grader og mere torden, varsles der.

Søndag fortsætter kulden, men solen skulle dog komme frem igen. 23 grader loves der, med en rimelig chance for at vi ser sol og ikke får noget regn.

Monza er Ferraris hjemmebane og rygter siger, at Ferrari er bedst, når det er lidt køligt. Så måske har de haft fat i vejrguderne, for at holde fronten i kampen om mesterskabet!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejrudsigten Singapores GP: Vejrudsigten »