Vandoorne forlænger med McLaren

McLaren har bekræftet, at Stoffel Vandoorne bliver mindst en sæson mere hos McLaren, der håber at give ham mulighed for at få sin første Formel 1 sejr i 2018.

Barcelona 2017 pre-season test. McLaren og Stoffel Vandoorne . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2017 klokken 16:08

McLarens CEO, Zak Brown har meldt officielt ud, at Stoffel Vandoorne har fået forlænget sin kontrakt med holdet, så den gælder for 2018 også.

"Planen er, at holde Stoffel som en del af holdet, i mange år fremover," kom det fra Brown, hvilket holdchef Eric Boullier bakker op omkring.

Brown fortsatte: "Jeg anser Stoffel som et meget stort talent, faktisk en kommende Formel 1 verdensmester!"

I første omgang, har McLaren dog kun valgt at forlænge hans kontrakt med holdet, for et enkelt år, til trods for at de melder ud, at de ser ham som en vigtig brik på holdet, i mange år fremover.

"Før vi går ind i spørgsmål omkring varigheden af kontrakten, vil jeg med det samme understrege, at vi ikke ønsker at kommentere på den slags fortrolige informationer," kom det fra Brown.

"Men lad mig sige det på denne måde. Da vi skrev under med Stoffel, var det vores intention at han skulle kører for os i mange år. Det har ikke ændret sig!"

Stoffel Vandoorne
Copyright Allan Haslund

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Räikkönen forlænger med Ferrari for 201 Kevin får mere power »