Hamilton "liker" ikke FIA's beslutning

”Mistet al respekt for FIA, Ferrari og Sebastian Vettel efter denne afgørelse”. Sådan starter ordlyden i et opslag på Instagram, som Lewis Hamilton eftersigende likede i går.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Lea Petersen (lap@bmf1.dk) d. 5/7 2017 klokken 10:07

Mandag den 3. juli skulle Sebastian Vettel stå skoleret for FIA. Her undskyldte Ferrari-køreren over for FIA og hele motorsportsverdenen og indrømmede samtidig, at han havde overreageret i Baku.

Efterfølgende har motorsportsverdenen ventet i spænding på en udtalelse fra Lewis Hamilton, og den kom på en måde i går.

For Lewis Hamilton, som er en flittig bruger af diverse sociale medier, sendte eftersigende et opsigtsvækkende ”like” (eller nærmere bestemt et hjerte) afsted til et opslag fra en Instagram-bruger kaldet tillykeeper_zackfan.

I opslaget skriver Instagram-brugeren følgende: ”Mistet al respekt for FIA, Ferrari og Sebastian Vettel efter denne afgørelse. Beskeden, der sendes, er, at du kan gøre, hvad du vil på banen, smadre ind i hinanden, men hvis du bare indrømmer og undskylder, slipper du afsted med det. Hvis det var Lewis, ville han blive udelukket, få en bøde og blive trukket i point. FIA er en flok partiske idioter over for Ferrari. Har altid været det og vil altid være det”

Det like siger muligvis mere end ord. Alligevel venter vi stadig på en officiel udtalelse fra Lewis Hamilton om FIA’s afgørelse.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault har fundet årsagen til deres motorprobleme Østrigs GP: Hamilton dominerer fredagstræninger »