Nyt Formel 1-hold på vej

Der er opstået en del rygter om, at der skulle være et nyt Formel 1 hold på vej, efter flere medarbejdere hos de eksisterende hold, er blevet kontaktet af en headhunter, der søger Formel 1 medarbejdere til et nyt projekt.

Manor racer hos Gordon Brothers . Copyright Gordon Brothers

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/6 2017 klokken 11:06

FIA præsident Jean Todt har meldt ud, at de ønsker at der kommer mindst to nye Formel 1 hold, indenfor nær fremtid.

Det passer godt sammen med, at der nu er nogle head huntere ude, der jagter Formel 1 medarbejdere til et nyt Formel 1 projekt.

Det nye hold der går rygter om, skulle angiveligt have kinesiske penge med, men ellers blive opbygget som et helt nyt hold, som også HAAS gjorde det.

Ulempen ved at lave et nyt hold, frem for at købe et, er at det tager tid før man kan blive en del af TV pengene, uanset om der scores point fra start eller ej.

Men selvom de så skulle købe Manor navnet, der netop er blevet solgt i stumper, vil de ikke kunne få TV penge før tidligst om tre år.

Rygtet, der peger mod at de allerede vil til start i 2018, har dog næppe noget hold på sig, da ansøgningsfristen for at stille til start i 2018 allerede er overskredet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lamborghini på vej tilbage? Straf til Alonso og Vandoorne »