Stroll's hjemmebane

Unge Lance Stroll kommer fra Canada, hvilket betyder at det kommende løb bliver på hans hjemmebane. Men han har aldrig kørt på banen før!

Lance Stroll. . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2017 klokken 14:06

Der er ikke meget der peger på en enkelt fordel for den unge canadiske Williams kører, Lance Stroll, når Formel 1 feltet kommer til Canada i den kommende weekend.

I et interview med Formula1.com kom det frem, at han aldrig haved kørt på banen før.

"Det bliver min første gang," kom det fra Stroll. "Lige siden jeg blev 12 år, har jeg kun kørt i Europa, så det bliver første gang jeg skal konkurrere i Canada siden 2010 eller 11."

"Dengang var det i Rotax eller gokarts, noget i den retning", tilføjede han.

Lance ser frem til at prøve kræfter med den krævende Circuit Gilles Villenueve, der har en helt speciel kombination af højfarts sving og ekstreme bremse zoner.

"Det bliver interessant at kører på banen. Den ser rigtig sjov ud og så har vi en god historik på banen fra tidligere, så det bliver ret specielt og jeg glæder mig meget."

"Mit først "home race" bliver helt sikkert noget særligt, samtidig med at jeg er den først canadiske kører i lang tid," sluttede Lance Stroll.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Forlader Mercedes Formel 1 efter 2018? Sidste chance til Honda »