Wehrlein meldt klar

Efter et meget specielt uheld i Monacos gader, hvor Saubers unge helt, Wehrlein, blev vippet op på siden efter nærkontakt med Jenson Buttons McLaren racer, var der tvivl om han ville blive klar til Canada. Det er der ikke længere.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Sauber . Copyright Sauber F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2017 klokken 07:06

Pascal Wehrlein er meldt klar til at kører, når Formel 1 feltet i næste weekend smutter over til Montreal, for at kører Canadas Formel 1 Grand Prix.

Sauber køreren blev, meget amatøragtigt, forsøgt overhalet indenom, af Jenson Button, der havde fået lov til at kører Monacos Grand Prix, som afløser for Fernando Alonso, der lige skulle prøve Indy 500 løbet.

Den overhaling fra Button, sendte unge Wehrlein op på siden og ind i barrieren, hvor han måtte vente nogle minutter, inden lægen gav sit op for at banens sikkerheds folk kunne vippe ham ned, så han kunne komme ud.

I sig selv, var der dog ikke så megen fare ved ulykken, der dog så voldsom ud, men med de nakkeproblemer Wehrlein startede sæsonen med, som holdt ham ude af de første løb, kunne uheldet have haft alvorlige konsekvenser for det unge talent.

Heldigvis har det vist sig, at der slet ikke har været nogle problemer med nakken efterfølgende, så lægerne har nu sagt ok for at han kan kører i Montreal.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin misser FP1 hele seks gange Mercedes bange for gentagelse »