Ruslands GP: Optakt

Hvad kan vi forvente os af det kommende løb i Rusland. Hvem vil vinde og ikke mindst, hvor tror vi Magnussen og Haas slår? Her er der et bud fra BMF1!

Hamilton og Vettel på podiet . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/4 2017 klokken 13:04

Da feltet kom til Bahrain, var kampen om førstepladsen i VM stillingen helt lige mellem de to, der begge havde en sejr og en andenplads på listen.

Og så var Ferrari der igen. Vettel foran Hamilton, hvilket bringer ham alene i spidsen, men igen kun lige, da Hamilton igen blev nummer to.

Men hvad sker der så for Bottas i den anden Mercedes og Räikkönen i den anden Ferrari. Hvor er de?

Bottas fik en hold ordre om at lukke Hamilton forbi, hele to gange i Bahrain, men faldt meget tilbage under pitstop, hvilket sendte ham helt ned som nummer 5. Men trods dette viste han, da han tog sin første pole pole, at han er hurtig nok, mens Räikkönen ikke rigtigt føler at han kan få det til at virke.

I den kommende weekend gælder det så banen i Sochi, Rusland, hvor vinter OL blev afholdt for nogle år siden.

Det 4. løb og igen en bane, der slet ikke ligner noget af det der er kørt på tidligere i år.

Kan Ferrari igen vise, at de er stærkest, eller har Mercedes lært så meget af testen i Bahrain i sidste uge, at de nu kan ramme dæk-performance bedre og på den måde vinde igen?

Hvis man ser på, hvordan de to hold har klaret sig på de enkelte baner, ser Ferrari stærkest ud, men hvad med Red Bull? Kan de komme ind fra baghjul og ændre på det hele?

Og så er der Haas-spørgsmålet: Er deres stabilitet blevet bedre og bliver det i Rusland, hvor Kevin sidste år havde god succes, at han slår Grosjean, mens begge er på banen?

Bahrains Grand Prix 2017. Romain Grosjean i pit under løbet
Copyright Haas F1


Vores bud er, at Haas har fået løst deres problemer og at de to vil være meget tætte på hinanden, dog med Grosjean som den med det lille overtag. Q3 er muligt for begge.

Vi tipper også Sebastian Vettel som vinder, men også at det bliver Hamilton der tager pole. Alt peger på et tæt og spændende løb, som vi kun kan glæde os til!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tre Ferrari Young Drivers skal teste i Ungarn McLaren optimistiske »