Optur for McLaren

”Det var den bedste dag vi har haft, indtil nu”, konkluderede McLaren kører Stoffel Vandoorne efter holdets første problemfrie test med den nye McLaren

McLaren Honda pitcrew-medlem . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/4 2017 klokken 08:04

Problemerne har stået i kø for McLaren i år.

De første problemer viste sig, allerede under de første vintertests i Barcelona, men selvom det er normalt at hold oplever problemer der, så er det også mest almindeligt, at de får dem løst inden sæsonstarten og problemerne plejer ikke at være de samme i længere tid.

Men McLarens store problem, igen i år, har været de meget upålidelige Honda motorer, der ellers var høje forhåbninger til inden sæsonstarten, efter en 2016 sæson, hvor de havde fundet en del mere stabilitet.

Tirsdagens testarbejde i Bahrain, startede da heller ikke meget anderledes end hvad de fleste forventede, med problemer med motoren.
Igen var det vand, der var problemet.

Men da Vandoorne onsdag overtog arbejdet fra testkører Oliver Turvey, der noget overraskende havde fået tjansen frem for Jenson Button, der skal erstatte Fernando Alonso i Monaco, gik det markant bedre.

”Det er første gang at vi har haft en hel dag, uden større problemer”, kom det fra Vandoorne.

”Jeg tror vi kom gennem hele programmet, samtidig med at vi fik afprøvet en del omkring vores set-up, som vi ikke fik afprøvet under vintertesten i Barcelona”.

”Det har virkelig været en produktiv dag og jeg er meget glad fordi det er lykkedes for mig, at gennemføre så mange omgange”, sluttede den glade belgier.

Om lidt over en uge, gælder det Ruslands Formel 1 Grand Prix, så må vi se om McLaren kan tage den ny fundne stabilitet med sig, dertil!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrain test, dag 2. Bottas hurtigst og Kevin i ak McLaren: Øh, hvad skete der lige dér? »