Formel 1 test i Bahrain

Årets første in-season test bliver afviklet over de næste par dage. De nye aerodynamiske regler betyder, at der bliver travlt på banen i ørkenen, hvor nogle hold har mere end travlt.

Bahrains Grand Prix 2017. Romain Grosejan . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/4 2017 klokken 08:04

Der skal testes i Barharin i dag og i morgen.
Nogle vil nok påstå, at det ikke ligefrem er det bedste sted at teste, men det var den bane der kunne blive enighed om, især sat sammen med tidspunktet.

Tre løb er afviklet, hvilket med de tre meget forskellige banetyper og vejrforhold, har givet holdene rigtig meget brugbar data, for at finde frem til nye løsninger til den resterende del af sæsonen.

Hos Haas er det Grosjean der tager den første dag, mens Kevin Magnussen får den næste. Hvad de skal teste, har de ikke meldt noget ud om.

Bahrains Grand Prix 2017. Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Mclaren har modsat meldt ud, at de blandt andet skal teste en ny version af Honda motoren, som de håber vil være mere stabil.

Hos Mercedes skal man pludselig til at se frem. Ferrari er måske ikke de hurtigste i kvalifikationen, men når det kommer til løbet er de hurtigst. Regnen i Kina faldt ikke ud til Ferraris fordel, men kunne lige så godt have gjort det.

Ferrari er måske foran, som det er lige nu, men afstanden til Mercedes er så lille, hvis der er nogen, at de helt sikkert også vil bruge meget energi på at få optimeret deres pakke til de næste løb.

Flere hold vil komme med deres første aerodynamiske opdateringer allerede nu, mens de mindre hold som Haas, først forventes at komme med opdateringer, når Formel 1 feltet indtager Europa.

Vi bringer en opdatering fra dagens test senere i dag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: Weekenden i billeder Grosjean tilfreds med bremseopgradering »