Ferrari frigiver Giovinazzi

Sauber-kører, Pascal Wehrlein skal efter planen kører det kommende løb i Kina, men for en sikkerheds skyld, vil Ferraris reservekører Giovinazzi være med, hvis der skulle opstå problemer igen.

Antonio Giovinazzi . Copyright GP2 Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/3 2017 klokken 13:03

Det var en meget moden beslutning, som Pascal Wehrlein tog, da han efter de to første træninger i Australien, meldte ud, at han ikke følte sig klar til at håndtere de nye stærke Formel 1 racere.

Efterfølgende er der en del der har kritiseret netop den beslutning, men det er der lige så mange der mener, er dårlig stil, da han utvivlsomt har taget beslutningen efter samråd med sin fysioterapeut og holdets ledelse. En beslutning der helt sikkert ikke har været nem - men nødvendig.

Barcelona 2017 pre-season test. Antonio Giovinazzi i Sauber raceren
Copyright Sauber F1


Sauber og Wehrlein forventer, at han er klar til at køre i Kina, om lidt over en uge, men har, for at være på den sikre side, spurgt Ferrari, om ikke de må låne Antonio Giovinazzi, som kørte løbet for dem i Melbourne, igen i Kina.

Det har Ferrari sagt ja til, hvilket betyder at den talentfulde italienske reservekører igen er med på Sauber-holdet, når der køres løb igen i Kina, om en uges tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Citroën DS Formula E Ferrari vil satse på Fomula E »